Onze sfeer

Als ik bij Gospelkoor Yes zing dan kan ik door te zingen verwoorden wat ik voel. De reactie van toehoorders is een bevestiging dat het evangelie voelbaar is.

-Ulrich 2018

 

Als ik bij Gospelkoor Yes zing dan voel ik mezelf bijzonder bevoorrecht om bij dit gezellige koor te mogen zingen. Ik beleef de kracht van onze stemmen en adem, als wij zingend Gods werken mogen verkondigen. “Zingen is twee keer bidden”. Bidden komt soms niet verder dan willen ontvangen. Zingen (bv bij ons koor) is juist het evangelie willen doorgeven!

-Sabine 2018

 

Als ik bij Gospelkoor Yes zing dan geeft mij dat een gevoel van je openstellen voor de Heer. Het overbrengen van zijn boodschap, zijn vriendschap.

  • – Richard 2018
  • Als ik bij Gospelkoor Yes zing dan zing ik met een fijne, betrokken groep mensen. We hebben prachtige liederen in ons repertoire waarmee we ons geloof kunnen uiten, God groot kunnen maken en ons leven kunnen bezingen met hoogtepunten en met onze vragen. Zingen met YES tilt me op een hoger plan en laat me iets zien van God’s veelkleurigheid.

-Marieke  2018