"Wij zoeken mannen"

Wij zoeken mannen die ons koor willen versterken.
Zing je graag in een gezellig gospelkoor?
Meld je aan bij YES!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast gospelkoor met rond de 25 leden in de leeftijd van 20 tot ruim 50 jaar. Wat ons bindt is ons plezier om te zingen én het beleven en uitdragen van ons geloof.
We zijn niet aan één kerkgenootschap gebonden, wat blijkt uit het feit dat veel geloofsgenootschappen vertegenwoordigd zijn in ons koor.
We zingen meestal 4 stemmig met pianobegeleiding. 

We hopen dat mensen geraakt worden door de inhoud van de liederen en de manier waarop we zingen: vol enthousiasme en vanuit ons hart.
We willen getuigen van God die de wereld zo heeft lief gehad , dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig zal leven. Door te zingen willen wij God prijzen en mensen  bemoedigen met onze liederen en muziek.

Tijdens optredens gebruiken we een geluidsinstallatie om de partijen goed op elkaar af te stemmen en om de zang van de solisten wat beter te laten horen.
We treden regelmatig op in kerkdiensten (zie agenda), en af en toe in verpleeghuizen, gevangenissen en bij openbare gelegenheden.
Wij zingen tijdens optredens zonder bladmuziek, zodat we vrij zijn om ons hart in de muziek en tekst te leggen en onze bewegingen daarbij aan te passen.

 

Facebook

Optredens Gospelkoor Yes